De Jordaan

De Jordaan

In het historische bovenhuis aan de Lijnbaansgracht, op loopafstand van Centraal Station en dicht bij het bruisende stadscentrum vindt u B&B Le Maroxidien. De B&B is een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de prachtige stad Amsterdam. Le Maroxidien ligt in de Jordaan in het centrum van Amsterdam, één van de bekendste buurten in Amsterdam en beroemd om zijn charme van de pittoreske grachten, kleine winkeltjes en verborgen hofjes van deze van oorsprong arme arbeidersbuurt. Vlakbij vindt u de gezellige 9 straatjes, verschillende restaurants, cafés, concertzalen en theaters.

Amsterdamse Markten

Op zaterdag wordt op de Lindengracht (om de hoek van de Lijnbaansgracht) de Lindenmarkt gehouden. De gezelligste markt van Amsterdam in het “hart” van het oude Amsterdam met om de hoek de Noordermarkt. Ook de maandagochtend Amsterdamse stoffen- & lapjesmarkt in de welbekende Westerstraat is zeer zeker een bezoek waard!

Musea en restaurants op loopafstand

B&B Le Maroxidien ligt op 10 minuten lopen van het Anne Frank Huis en op 15 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal Station. De tramhalte aan de Nieuwe Willemstraat ligt op 2 minuten lopen; vanaf hier heeft u een directe verbinding naar het Centraal Station met verschillende buslijnen en naar het Museumplein met tram 3. Ook het geliefde Westergasfabriekterrein met diverse horeca gelegenheden, een bioscoop, kinderboerderij en natuurlijk het Westerpark liggen dichtbij.

U hoeft zich hier geen moment te vervelen!

Graag maak ik u wegwijs in de omgeving. Ik weet veel over ecologie en vegetarisme, en kan u ook informatie over vegetarische restaurants, natuurwinkels, e.d. verschaffen.

Tot gauw!

Wilt u meteen al kamer Marokko reserveren?

KLIK HIER!