De B&B

B&B Le Maroxidien is ontstaan uit mijn liefde voor reizen

De naam Maro-xi-dien is dan ook een samenstelling van MAROkko-meXIko-inDIEN! Tijdens mijn vele reizen heb ik veel inspiratie opgedaan en de authentieke inrichting verzameld. Nadat ik 10 jaar de B&B op een woonboot aan de drukke Prins Hendrikkade had gerund, besloot ik met mijn B&B naar het rustige en charmante Jordaan te verhuizen. In 2017 ging mijn wens in vervulling: een sfeervol grachtenpand, gebouwd in 1900, in hartje Jordaan!

De B&B is gelegen in de bruisende Jordaan maar aan een rustige gracht. Aan de voorzijde met uitzicht over de Lijnbaansgracht en aan de achterzijde kijkt u uit over de binnentuinen. In de buurt is er volop gezelligheid, een grote verscheidenheid aan fijne horecazaken en authentieke winkels. De mix van 'oude 'en 'nieuwe' bewoners maakt de buurt zeer bijzonder.

B&B le Maroxidien brengt u naar andere werelden

Vergeet een moment ruimte en tijd. De kamers in Le Maroxidien zijn beide in verschillende stijlen ingericht. Duik in de sferen en fascinerende culturen van India en Mexico en geniet van de unieke stijl in mijn B&B. U zult heerlijk dromen in de authentieke inrichting uit deze verschillende landen.

Welterusten…

Mijn streven is om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Niet alleen de locatie en de sfeer moeten dit creëren, ook de service zal u betoveren.

Het ontbijt

´s Morgens wordt een overwegend biologisch “in-de-wolken”-ontbijt in mijn woonkeuken geserveerd. Het ontbijt is elke dag weer een beetje anders. Er is keuze uit koffie, thee, vers home-made sapje, broodjes en croissants, yoghurt, cornflakes en muesli, vers fruit van het seizoen, jam, kaas en ander hartig beleg, zelfgemaakte breadspreads en broodsalades.

Ik stimuleer een milieuvriendelijk huishouden, waarbij ecologische schoonmaakmiddelen, spaarlampen en waterbesparing een rol spelen.

Genieten van Amsterdam

Gecombineerd met de liefde voor het verzorgen van gasten en het bereiden van een geweldig ontbijt maakt dat uw verblijf onvergetelijk zal zijn. Graag informeer ik u over restaurants, winkels of bezienswaardigheden in Amsterdam.

Ik verheug me op uw komst, wens u een fijne tijd in de B&B toe en hoop dat u mooie ervaringen zult opdoen.

Kathrin Rduch

Wilt u meteen al één van de kamers reserveren?

KLIK HIER!